Thursday, September 19, 2024
HomeUltima Oră4 iulie 2022, Ziua Independenței în SUA. De Ziua Americii, unii americani...

4 iulie 2022, Ziua Independenței în SUA. De Ziua Americii, unii americani au primit oferte de 10.000 de dolari pentru a renunța la locul din avion

Milioane de americani sărbătoresc luni Ziua Independenței. În toate statele din SUA sunt așteptate parade, grătare și petreceri care să marcheze ziua de 4 iulie.
Sărbătoarea amintește că în 1776 pe această dată, cele 13 colonii americane au adoptat Declarația de Independență, proclamând dreptul cetățenilor la viață, libertate și căutarea fericirii, potrivit BBC.

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei a transmis un mesaj americanilor pe contul de TWITTER.

La multi ani de ziua independenței cetățenilor americani și Președintelui Biden. Doresc americanilor pace și prosperitate. Apreciez asistența oferită de Statele Unite pentru apărarea valorilor comune ale Ucrainei – Libertate, Democrație și Independență.

Volodimir Zelenski

50 de milioane de americani au fost așteptați să călătorească în weekendul dinaintea zilei de 4 iulie
Pentru a marca ocazia după 246 de ani, 50 de milioane de americani au fost așteptați să călătorească în acest weekend, potrivit ABC News.

Însă problemele cu care se confruntă toate aeroporturile lumii nu i-au ocolit nici pe americani. Potrivit Yahoo Finance, compania aeriană Delta a oferit pasagerilor 10.000 de dolari pentru a renunța la zbor.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments