Thursday, September 19, 2024
HomeUltima OrăUNTOLD 2022. Nane și Super ED opresc concertul pe scena Alchemy. Mai...

UNTOLD 2022. Nane și Super ED opresc concertul pe scena Alchemy. Mai mulți tineri au leșinat.

Untold 2022, cel mai mare festival de muzică electronică din România, își așteaptă fanii la Cluj-Napoca să petreacă timp de patru nopți și patru zile, alături de artiști consacrați naționali și internaționali.

Unul dintre cele mai așteptate momente de pe mainstage a fost în a doua zi de UNTOLD, show-ul live al rapper-ului american G-Eazy, care le-a mulțumit fanilor pentru modul în care a fost primit pe Cluj-Arena. „Sunteți cel mai grozav public din lume! Sunt atât de departe de casa mea, dar să fiu aici, acum, este o binecuvântare. Cu voi alături sunt acasă!”.

Scena Alchemy este întruchiparea unui laborator de alchimie cu line-up de muzică rap, trap, hip-hop, drum & bass. Ca de fiecare dată, cele mai cunoscute nume au adunat mii de fani la scena Alchemy. În cea de-a doua zi a festivalului UNTOLD a fost creată o atmosferă magică la Alchemy, scenă care a fost gazdă pentru: DJ Snow & MC Agent, Aqila Atak, Albert NbN, Rava, Azteca, Nane, Deliric X Silent Strike sau britanicul Subfocus într-o sesiune b2b cu Wilkinson.

Doar că în timpul exploziei de versuri Nane și Super ED opresc concertul, pentru că o domnișoară din primul rând a leșinat. Nu este singura tânăra care s-a simțit rău seara trecută la UNTOLD. Pe parcursul concertului au mai fost și alți tineri care au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Fanii au fost în extaz și simțeau muzica din plin, mulți și-au pus viața în pericol după ce s-au urcat pe un stâlp, să aibă o vedere mai bună către scenă.

În această seară mainstage-ul își va deschide porțile pentru cea de-a treia zi a experienței UNTOLD cu: Almud, Kungs, B.U.G Mafia, Major Lazer Soundsystem, Kygo, David Guetta, Alok și Oliver Heldens.

Sursa: MaideN – TrapWorldz
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments