Tuesday, September 17, 2024
HomeUltima OrăPrețuri duble la meniurile de la UNTOLD. “Cel mai ieftin este la...

Prețuri duble la meniurile de la UNTOLD. “Cel mai ieftin este la popcorn”. Cât plătești pentru un meniu mediu la un fast-food

Pe lângă muzică și concerte, oamenii veniți să petreacă au avut la dispoziție o mulțime de van-uri de mancare și deserturi, gândite astfel încât să satisfacă gusturile tuturor. Pe lângă design-ul diferit pe care îl propunea fiecare lanț de restaurante și prețurile produselor erau pe măsură.

Pentru amatorii de fast food, o portie de cartofi prăjiți costă de la 17 la 35 de lei, niște aripioare cu cartofi prăjiti au pretul de 39 de lei, iar un hamburger variază ca preț între 30 și 55 de lei.

Preturi fast food la Untold

De exemplu un big mac costă la UNTOLD 35 de lei, doar sandwich-ul, în timp ce în țară la orice restaurant se vine cu 11 lei. Dublu cheeseburger-ul este dublu și la propriu și la figurat, prețul normal este 11 lei, iar la UNTOLD se vinde cu 30 de lei.
La stand se vând doar meniurile medii, care costă 55 de lei, spre deosebire de 21,60 lei peste tot în țară.
Dacă vrei să te răcorești după concertul unui artist preferat trebuie să scoți din buzunar pentru o înghețată Mcflurry, nu mai puțin de 25 de lei, iar dacă ieși din festival o cumperi cu 12,50 de lei.

Zona fast food la Untold


Tinerii au fost nemulțumiți de prețurile care sunt la festival “cel mai ieftin este la popcorn”, astfel că mai tot timpul era coadă la produsele de panificație și patiserie congelată care erau vândute la bucată.

În acest an, zona de food este foarte aproape de main stage dar și de alte scene. Astfel organizatorii UNTOLD au amenajat un loc nou, decorat cu lumini, scaune și mese, însă nu a fost suficient spațiu pentru toți petrecăreții. Mulți au stat pe unde au apucat, pe jos, pe ponton sau în brațele prietenului.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments