Thursday, September 19, 2024
HomeLifestyle“Am reușit! Dragostea e frumoasă! Iubirea este bunătate! Și se dovedește că...

“Am reușit! Dragostea e frumoasă! Iubirea este bunătate! Și se dovedește că dragostea are răbdare! Douăzeci de ani de așteptare!,, Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă de poveste

Primele imagini de la nunta fastuoasă de care au avut parte Jennifer Lopez și Ben Affleck. Diva a postat zilele trecute pe site-ul ei, „On the JLo”, câteva imagini îmbrăcată în rochia de mireasă. În postări se vede cum JLo este vizibil emoționată de eveniment, iar la descriere artista a mărturisit că: “Am reușit! Dragostea e frumoasă! Iubirea este bunătate! Și se dovedește că dragostea are răbdare! Douăzeci de ani de așteptare!”

Celebra cântăreața a ales pentru acest eveniment important din viața ei trei ținute fabuloase, toate create de către designerul ei american preferat, Ralph Lauren. Rochiile de mireasă ar fi costat-o cel puțin 1 milion de dolari fiecare, potrivit tabloidului britanic The Daily Mail. Rochia principală a lui Lopez a avut o trenă lungă cu volănașe, mâneci în formă de clopot, un decupaj sexy la spate și un voal de șase metri. A doua ținută a fost fără mâneci, a avut un decolteu adânc și a fost ornamentată cu cristale Swarovski în zona pieptului.

Rochie de mireasa Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, 53 de ani, a purtat un voal alb pe față, iar machiajul a fost natural, în tonuri roz. Părul l-a avut prins la spate, scoțând în evidență cerceii cu perle și diamante.

A treia rochie de mireasă, poate și cea ma spectaculoasă dintre ele, a fost împodobită cu șiruri de perle cusute și cu detalii din cristale Swarovski. Designul a fost tot fără mâneci și avut un finisaj de sirenă. Jennifer Lopez s-a pozat în această rochie ​​în timp ce stătea pe un leagăn. În picioare a purtat o pereche de sandale cu toc, cu bretele din perle deasupra. Această ținută a fost realizată manual și ar fi costat tot în jur de 1-2 milioane de dolari.

Cele trei rochii de mireasa ale lui Jennifer Lopez


Și Ben Affleck, 50 de ani, a purtat un clasic costum, tot marca Ralph Lauren, cu un sacou alb, pantaloni negri și un papion negru.
Cei cinci copii au purtat, de asemenea, creații Ralph Lauren.

Toți invitații de la petrecere au purtat haine albe la cererea mirilor, care au realizat și mai multe ședințe foto pe parcursul nunții lor. 

Apropiații divei au făcut câteva declarații pentru publicația People: “A fost ca un vis pentru ea. I-a plăcut mult să aibă toți copiii acolo, i-a plăcut și locul. Totul a fost cu adevărat special. E extrem de fericită că s-a căsătorit cu Ben. Îi spune mereu ‘soțul meu’, iar asta este foarte drăguț”.

Ceremonia a avut loc pe proprietatea de aproape 9 milioane de dolari a lui Ben Affleck, din Georgia. Casa a fost atent decorată, la fel și locația unde a fost susținută nunta. A fost ridicat un cort uriaș, alb, iar până la el a fost pus un covor alb, pe care au pășit mirii. 

Plimbare cu barca Jennifer Lopez si Ben Affleck in Italia

La câteva zile după nuntă, presa internațională a obținut câteva imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck, bucurându-se de o plimbare cu barca în luna de miere în Italia.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments