Tuesday, September 17, 2024
HomeTop AutoCum se descurcă Dacia Jogger cu 7 pasageri la bord și un...

Cum se descurcă Dacia Jogger cu 7 pasageri la bord și un bagaj de 200 de kilograme?

Jurnaliștii britanici de la CarWow au vrut să vadă cum sunt afectate performanțele Daciei Jogger cu motor pe benzină de 1 litru în trei cilindri și cutie manuală în cazul în care ar căra 7 persoane la bord și 200 de kilograme în portbagaj.

Testele au fost realizate mărind succesiv capacitatea de încărcare, astfel au început prin a testa timpul de accelerație de la 0 la 100 km/h doar cu șoferul la bord, apoi cu trei pasageri la bord, apoi șapte, ca în final să adauge și 200 de kilograme de balast in portbagajul mașinii.

Puteți vedea diferențele în reprizele de accelerare in tabelul de mai jos:

Apoi a urmat testul de frânare de la 100 de kilometri la oră până la oprire utilizând aceleași grade de încărcare rezultatul fiind surprinzător același indiferent de greutate.

În cele din urmă s-a testat și consumul la diferitele grade de încărcare ale mașinii, diferența de consum între varianta cea mai ușoară și cea mai grea fiind de doar 0.5l / 100km.

Se pare că mașina autohtonă a reușit să treacă testul de anduranță al jurnaliștilor britanici chiar dacă mașina a fost supusă la limită.

Puteți urmări în integralitate testul de anduranță efectuat de jurnaliștii britanici în fereastra de mai jos:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments