Thursday, September 19, 2024
HomeLifestylePetrecerea de la Mamaia, încheiată în stil de “MIAMI BICI”

Petrecerea de la Mamaia, încheiată în stil de “MIAMI BICI”

Sezonul estival s-a încheiat seara trecută la Mamaia. Petrecăreții s-au bucurat de ultimul eveniment din acest an la unul dintre cele mai luxoase cluburi de pe litoral.
Codin Maticiuc, BRomania (Matei Dima) și Killa Fonic au fost invitații de onoare, iar episodul de închidere s-a numit “MIAMI BEACH”. De la petrecere nu au lipsit nici cântărețul Speak, iubitul lui Ștefania și cântărețul Vasilică Ceterașu.

Așa cum era de așteptat petrecerea a început în momentul în care DJ-ul a pus melodia “MIAMI BICI”, iar Codin Maticiuc s-a urcat pe un scaun și s-a bucurat de atmosferă.

Sute de petrecăreți au stat la 16 grade, însă nu au mai simți frigul de afară după ce s-au încălzit cu shoturi și băutură. Organizatorii s-au gândit și la persoanele care s-au îmbrăcat mai subțire, astfel un hanorac personalizat cu “Loft” costa 250 de lei, iar o șapca roz 100 de lei.

De la petrecere nu aveau cum să lipsească roabele burdușite de șampanii scumpe, care erau cărate pe umerii chelnerilor și aduse pe muzica renumitului Jack Sparrow „l’m captain” . Costurile unei roabe cu băutură, pornesc de la 7000 de lei și pot ajunge chiar și până la 25.000 de lei.

„Miami Bici” comedia care a obținut
un record în cinematografia românească din ultimii 26 de ani, reușind să strângă 153.000 de spectatori. Personajele lui Matei și Codin sunt doi prieteni din copilărie care renunță la job-ul lor de la o spălătorie de mașini și pleacă
în America pentru a face bani. Lucrurile, însă, iau o întorsătură neașteaptată.

Codin Maticiuc, cunoscut pe vremuri sub renumele de „Craiul de Dorobanți”, a devenit un destoinic cronicar al vieții mondene, el postând constant atât pe pagina de Facebook, cât și pe Instagram, povești și imagini de la petrecerile organizate în locațiile de fițe din România.

Patronii cluburilor Loft au intrat în afaceri încă din anii `90. Au început cu importul de băuturi, atunci când setea de consum era uriașă în România. De altfel, Pepe Berciu și Ioan Biriș dețin și azi cea mai mare firmă de import de băuturi alcoolice din România. Majoritatea brandurilor de whisky, vodkă, rom și gin care se găsesc în magazinele și cluburile românești sunt aduse prin societatea lor.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments