Tuesday, September 17, 2024
HomeTop ITApple lansează astăzi iPhone 14. La ce noutăți ne putem aștepta de...

Apple lansează astăzi iPhone 14. La ce noutăți ne putem aștepta de la noul model

Cel mai mare eveniment Apple al anului va avea loc astăzi. Intitulat „Far Out” și are loc în campusul Apple Park, începe la ora 20 atât pentru participanții în persoană, cât și pentru cei care vizionează în flux de pe site-ul Apple și canalul de YouTube.

iPhone 14

Acesta este principalul eveniment de toamnă al Apple și, conform tradiției, este vorba despre noile iPhone-uri. Apple va dezvălui patru noi iPhone 14 – iPhone 14 de 6,1 inchi și iPhone 14 Pro și noul iPhone 14 Plus și iPhone 14 Pro Max de 6,7 inchi. Trecerea la un telefon de dimensiuni Plus, mai accesibil, vine în detrimentul iPhone mini, care este eliminat din cauza vânzărilor dezamăgitoare.

Zvonurile credibile indică faptul că duo-ul Pro are actualizări mai mari. iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max vor primi o nouă decupare dublă pentru camerele selfie și FaceID, care vor fi unite din software ca o crestătură lungă în formă de pastilă. Camera lată principală va avea un nou senzor mai mare de 48 MP care va permite înregistrarea video 8K. Camera ultrawide va primi un senzor mai mare pentru fotografii îmbunătățite cu lumină scăzută, iar camera selfie va primi în sfârșit focalizare automată și îmbunătățiri probabile ale imaginilor. Zvonurile sugerează că Apple va prezenta în sfârșit un ecran Always-on pentru iPhone. În cele din urmă, modelele iPhone 14 Pro vor primi noul chipset A16.

Noile iPhone-uri vor păstra portul Lightning încă un an, dar ar putea vedea că viteza de încărcare crește la 30W. Modelele Pro vor avea probabil o creștere a prețurilor, 100 USD în SUA și probabil mult mai mult în Europa. Toate modelele iPhone 14 ar putea avea un nou suport inovator de conectivitate prin satelit, pe care Apple a încercat să-l dezvăluie anul trecut, dar nu a putut să-l finalizeze. Acest lucru ar putea fi legat de sloganul „Far Out” al evenimentului. Compania de satelit Globalstar a fost asociată cu furnizarea de conectivitate pentru Apple. Gândiți-vă la această funcție ca o ultimă soluție, atunci când toate celelalte mijloace de comunicare sunt pierdute, va avea suficientă lățime de bandă pentru un apel sau un mesaj text și nimic mai mult.

Watch Series 8, Watch Pro, Watch SE

Următorul anunț, din punct de vedere prioritar, va fi Apple Watch Series 8, deși este de imaginat ca Apple să conducă cu el. Așteptați-vă să vedeți noul Watch Series 8 cu un cip S8 mai rapid. Deși este puțin probabil să vedem monitorizarea tensiunii arteriale, este probabil să vedem un nou monitor de temperatură care va alerta purtatorul cu privire la o posibilă febră și îl va putea ajuta cu urmărirea fertilității.

Apple va avea și un un nou dispozitiv profesionist – Watch Pro. Va aduce o carcasă mai mare de 47 mm – în comparație cu dimensiunile de 41 mm și 45 mm ale ceasurilor inteligente Apple actuale. Zvonurile sugerează că Pro ar putea avea un afișaj cu margini plate și va include o calitate superioară a construcției – posibil un afișaj din safir și o carcasă din titan. Așteptați-vă ca Apple Watch Pro să fie în intervalul de preț de 900-1000 USD.

În cele din urmă, există noul Watch SE. Ar trebui să păstreze dimensiunea afișajului actualului Watch SE, ceea ce înseamnă că cipul S8 va fi cea mai mare îmbunătățire.

AirPods Pro 2 și iOS 16

AirPods Pro primesc un înlocuitor. Noul AirPods Pro va fi primul care va suporta Codec-ul audio fără pierderi (ALAC) de la Apple, care s-ar putea conecta cu un suport Bluetooth îmbunătățit.

Apple se pregătește să lanseze iOS 16 și urmează să lanseze actualizarea la o săptămână după evenimentul iPhone 14. Printre cele mai importante caracteristici ale sale se numără noul ecran de blocare personalizabil, notificările de jos, noi profiluri pentru diferite scenarii și posibilitatea de a edita și anula trimiterea în Mesaje.

Puteți urmări evenimentul Apple live pe canalul de Youtube urmărind link-ul de mai jos:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments