Thursday, September 19, 2024
HomeLifestyle“Teambuilding” cu shot-uri și vedete la gala filmului regizat de BroMania. 1.500...

“Teambuilding” cu shot-uri și vedete la gala filmului regizat de BroMania. 1.500 de invitați prezenți la avanpremieră

Luni seară, pe 26 septembrie, a avut loc avanpremiera filmului de comedie „Teambuilding”, regizat de către Matei Dima, cunoscut publicului larg sub numele de BroMania, Alex Coteț și Cosmin Nedelcu alias Micutzu. Vedetele au pășit pe covorul roșu și s-au fotografiat la panou alături de invitați.

Proiecția de film a avut loc în cel mai mare cinematograf din cel mai mare mall CINEMA CITY din București, iar toate sălile au fost ocupate, 1.500 de invitați au fost prezenți la filmul “Teambuilding”.
Vedetele au intrat mai repede în atmosfera filmului după ce s-au bucurat împreună cu prietenii de piramida de shot-uri cu diferite arome care se afla la intrarea principală.

Filmul de comedie „Teambuilding” a adus bucuria în sufletul oamenilor, mai ales că pe tot parcursul proiecție se auzeau hohote de râs din partea celor prezenți în sală, dar ne dăm seama de amuzament și dacă aruncăm o scurtă privire asupra sinopsisului. 

E necesar să vedeți TEAMBUILDING. Filmul acesta este funny (amuzant n.r) rău și iese pe 30 septembrie.”, a declarat Matei Dima

Printre protagoniștii peliculei se mai numără și actorul Adrian Nicolae, prieten bun cu Micutzu, care a încercat, la rândul său, să cucerească scenele de stand-up comedy, Ionuț Rusu, fost concurent iUmor care se bucură de un public larg în mediul online, dar și Cristi Pulhac. 

La avanpremiera comediei, și-au făcut prezența regizorii, producătorii, actorii, dar și alte vedete din industrie. Anca Dinicu s-a fotografiat la brațul lui Matei Dima și a reușit să atragă toate privirile datorită rochiei de gală pe care a purtat-o. Cu un decolteu curajos și cu un ruj roșu aprins, Anca Dinicu  a strălucit pe covorul roșu.

De la petrecere nu avea cum să lipsească Horia Brenciu, care de altfel este și menționat în una din replicile unui personaj. Alina Eremia, Cove, Mugur Mihaescu, iar Adrian Nartea a ales un look mai relaxat și a purtat o pereche de blugi și un tricou verde deschis.

Ce trebuie să știți despre film?

Emil (Matei Dima) lucrează prea mult. Asta îi reproșează superiorii săi din corporația PLM Global. Astfel, pentru a-i mai tempera energia, domnul Oprea (Șerban Pavlu) îl promovează și îl face team-leader în departamentul de call center – aici sunt ingrații corporației, unde liderul neoficial este morocănosul Horia (Micutzu).

Emil nici nu apucă bine să se integreze, că domnul Oprea vine cu o nouă propunere: să restructureze tot departamentul de call center și să-i înlocuiască cu inteligență artificială. Emil îi propune un pariu: dacă îi aduce Cupa Veseliei, cupa din teambuildingul anual care nu a fost niciodată câștigată de bucureșteni, veșnic victorioși fiind ardelenii, Oprea va păstra departamentul. Dacă nu, îi dă afară pe toți.

Astfel, Emil, împreună cu colegii săi, Lorena (Anca Dinicu), Horia (Micutzu), Onel (Nicu Banea), Dorina (Anca Munteanu) și Șerbănel (Vlad Ianuș), pleacă la munte în primul lor teambuilding unde se vor bate pentru Cupa Veseliei cu echipele PLM Global din Ardeal, Moldova și Oltenia. Dacă la birou se comportau decent, în teambuilding este dezlănțuire maximă, iar Emil nu reușește să-i țină în frâu pe colegii săi! 

Filmul va putea fi văzut în toate cinematografele din țară în avanpremieră, în zilele de 27, 28 și 29 septembrie, și în premieră pe 30 septembrie 2022.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments