Thursday, September 19, 2024
HomeSportIon Țiriac nu a mai vorbit cu Simona Halep de 4 luni....

Ion Țiriac nu a mai vorbit cu Simona Halep de 4 luni. Ce părere are fostul jucător de tenis despre pauza sportivei până în 2023

Ion Țiriac, fost jucător de tenis și un apropiat al Simonei Halep, spune că nu s-a mai întâlnit cu sportiva de câteva luni bune, dar respectă deciziile pe care sportiva le-a luat în ultima vreme. Simona Halep este în atenția presei după ce s-a hotărât să ia o pauză de la tenis, dar și după anunțul despărțirii sale de Țoni Iuruc.

Nu știu ce face. Nu am mai văzut-o de 3–4 luni. Știu că s-a hotărât să nu mai joace anul ăsta. Nu-mi dau seama dacă este bine sau rău. Știe, e campioană de Wimbledon, și știe sigur ce trebuie să facă. Eu am treburile mele, sunt mai mult în Africa. Nu sunt cu programul și calendarul la zi cu ce se întâmplă aici. Am vreo 40 de copii care au nevoie de o suplinitoare. Acești copii trebuie să meargă la o grădiniță, iar acolo nu prea există. Nu este problema cea mai mare a mea (n.r Simona Halep), problema cea mai mare a mea ar fi locul acesta.

Ion Țiriac

Simona Halep (30 de ani, 9 WTA) a suferit o intervenție chirurgicală la nas la începutul lunii septembrie, pentru că avea probleme respiratorii, dar și pentru că era nemulțumită de partea estetică. Astfel, sportiva a luat hotărârea să nu mai joace în acest an, pentru că are nevoie măcar de trei luni de recuperare complet după operație.

Acum am simțit că e timpul potrivit să fac ceva pentru mine. De aceea am ales și operația estetică. Și pe aceea am vrut să o fac de multă vreme, pentru că nu îmi plăcea deloc nasul meu. Am făcut-o și am rezolvat atât partea funcțională, cât și pe cea estetică. Sunt sigură că mulți mă înțelegeți.

Simona Halep

Anul trecut, Simona Halep trebuia să participe la turneul din Africa de Sud, însă a decis să nu mai călătorească  la Johannesburg de teama virusului Omicron. Acum, fostul lider mondial pare că este hotărâtă să ia parte la competiția organizată în scopuri caritabile, care luptă împotriva violenței bazate împotriva femeilor.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments