Thursday, September 19, 2024
HomeSportAnunţul prin care legendarul Iker Casillas a clarificat totul. Cum a apărut...

Anunţul prin care legendarul Iker Casillas a clarificat totul. Cum a apărut mesajul “sper să mă respectaţi: sunt gay!” pe contul său de Twitter

Iker Casillas (41 de ani), unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului, a surprins pe toată lumea, duminică, în momentul în care a anunţat pe Twitter că este gay. La puţin timp, fostul goalkeeper al lui Real Madrid şi al naţionalei Spaniei a şters postarea, iar presa internaţională a găsit explicaţia pentru momentul ciudat oferit de “San Iker”.

După câteva ore de la postare, Iker Casillas a revenit cu un nou mesaj pe Twitter, în care a anunţat că hackerii i-au spart contul şi şi-a cerut scuze fanilor, dar şi membrilor comunităţii LGBT: “Contul mi-a fost spart, dar totul e în ordine acum. Îmi cer scuze fanilor mei. Şi, desigur, îmi cer scuze comunităţii LGBT”, a transmis portarul de legendă al lui Real Madrid.

“Sper să mă respectaţi. Sunt gay”, a fost mesajul simplu, publicat pe Twitter, prin care Iker Casillas i-a pus pe jar pe fanii săi. Imediat, Carles Puyol, fost coechipier în naţionala Spaniei, a replicat şi a dus totul într-o zonă mai amuzantă: “Era timpul să spunem povestea noastră, Iker”, a scris fostul căpitan al Barcelonei.

Dar “dezvăluirea” lui Iker Casillas nu este nimic mai mult decât o formă de protest. În ultimele luni, legendarul portar al celor de la Real Madrid a fost “cuplat” de presa de can-can din Spania cu mai multe femei din societatea iberică, inclusiv cu Shakira, fosta soţie a lui Gerard Pique. Sătul de ştirile neadevărate, Casillas a publicat mesajul pe Twitter, apoi l-a şters dorind să atragă atenţia asupra zvonurilor neadevărate privind viaţa sa privată.

“Iker Casillas şi-a şters postarea de pe Twitter cu privire la faptul că este gay. Publicaţia spaniolă AS a explicat că ‘era ironic despre sexualitatea sa, pentru a respinge zvonurile care spuneau că are diferite partenere actriţe. Vrea ca presa să înceteze să mai răspândească fake news-uri, spunând că în fiecare săptămână are o altă parteneră”, a anunţat celebrul jurnalist Fabrizio Romano.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments