Thursday, September 19, 2024
HomeUltima OrăImobiliare Dubai a devenit oficial reprezentant exclusiv în Romania al proprietăților din...

Imobiliare Dubai a devenit oficial reprezentant exclusiv în Romania al proprietăților din Dubai

Dubai este unul dintre cele mai frumoase și prospere orașe din lume, fiind și una dintre cele mai populare destinații turistice și de afaceri.

Nu e de mirare, având în vedere că Dubai oferă un mediu multicultural de invidiat, care nu poate fi găsit în nicio altă parte a lumii, fiind clasat drept orașul cu cea mai bună infrastructură și cea mai ridicată calitate a vieții din Orientul Mijlociu.

Imobiliare Dubai este prima agenție imobiliară din România care facilitează tranzacții cu proprietăți exclusive din Dubai.

In cadrul evenimentului Master Real Estate Gala, compania Imobiliare Dubai a primit o poziție importanta în piața românească, și anume exclusivitatea de vânzare cu dezvoltatorul Damac.

Sunt sigur că în viitor vom reuși să punem România pe harta investitorilor în Dubai. Ne dorim să ne extindem în America, Londra și alte țări, dar avem investitori din toată lumea. 99% din investitorii noștri sunt români, dar de ce să nu ne extindem cât mai mult.

Mircea Brânzei – Founder ImobiliareDubai.ro

Master Real Estate Gala a reunit peste 100 de persoane. Printre aceștia s-au numărat invitații speciali, Samir Arora – Vice President of Sales at DAMAC Properties, Oliver Mitri – Director of Sales at Damac Properties și Mircea Brânzei – Founder.

Compania a fost prima de acest fel pe piața românească, având o evoluție spectaculoasă începând cu ianuarie 2022.
Având ca parteneri cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite, vom fi la curent cu cele mai importante proiecte și vom găsi mereu cele mai avantajoase variante de achiziție pentru clienții noștri.

Pe o piață imobiliară în continuă mișcare și transformare, obiectivul principal al companiei îl reprezintă abordarea în mod profesionist a cerințelor clienților săi corporativi, instituționali sau privați, întărind o relație pe termen lung cu aceștia, bazată pe încredere, respect și integritate.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments