Thursday, September 19, 2024
HomeLifestyleTaylor Swift va lansa o piesă în colaborare cu Lana Del Rey

Taylor Swift va lansa o piesă în colaborare cu Lana Del Rey

Taylor Swift a dezvăluit că lansează o melodie cu Lana Del Rey. Piesa se numește “Snow On The Beach” și este extrasă de pe viitorul album al lui Swift, ce va deveni disponibil începând cu 21 octombrie.

Taylor Swift se pregătește de lansarea celui de-al zecelea album din carieră. Discul se numește “Midnights” și va fi prezentat publicului pe 21 octombrie. Cântăreața de 32 de ani le-a ținut fanilor interesul la cote ridicate cu o serie de clipuri prin care dezvăluia tracklistul.

Swift și-a ținut fanii lipiți de contul ei Tiktok în ultimele săptămâni, deoarece a dezvăluit titlurile cântecelor printr-un joc denumit “Midnights Mayhem With Me”. Artista a folosit o cușcă de bingo, fiecare minge eliberată conținând titlul și numărul piesei din tracklist. Ultimul cântec rămas de divulgat și-a meritat așteptarea, fiind vorba despre un featuring cu Lana Del Rey. Piesa se numește “Snow On The Beach”.

“Salut și bun venit la episodul final din <>. A fost cu adevărat haotic și m-am bucurat de fiecare secundă”, a spus Taylor înainte să facă public titlul piesei.

Mai mult, pe Lana și Taylor se mai leagă un detaliu. Ambele artiste au colaborat cu producătorul Jack Antonoff. Luna trecută, Swift a confirmat că Jack a lucrat alături de ea la discul “Midnights”. Antonoff a produs/compus anterior pentru Del Rey albumele “Chemtrails Over The Country Club” (2021) și “Norman Fucking Rockwell!”(2019).

Tracklist “Midnights”
Lavender Haze
Maroon
Anti-Hero
Snow On The Beach (feat. Lana Del Rey)
You’re On Your Own, Kid
Midnight Rain
Question…?
Vigilante Shit
Bejeweled
Labyrinth
Karma
Sweet Nothing
Mastermind

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments