Thursday, September 19, 2024
HomeLifestyleAnca Serea, Bella Santiago, Gabi Coveșeanu și Helmut Duckadam s-au răsfățat la...

Anca Serea, Bella Santiago, Gabi Coveșeanu și Helmut Duckadam s-au răsfățat la deschiderea noului salon din AFI Cotroceni

Anca Serea, Bella Santiago, Gabi Coveșeanu și alți influencers au fost prezenți la inaugurarea noii locații din incinta AFI PARK 3 – parter (Afi Cotroceni Mall).

Prima locație Apollo în sistem franciză a fost deschisă în București, iar la evenimentul de inaugurare au fost prezente mai multe persoane publice. Vedeta TV Anca Serea, cântareața Bella Santiago, prezentatorul Gabriel Coveșeanu și nu numai, au venit să ciocnească un pahar de șampanie alături de frumoasa echipă Apollo Beauty Salon din AFI PARK 3.

Anca Serea

Modern, minimalist, servicii PREMIUM și o echipa de profesioniști – așa s-ar putea descrie noul salon APOLLO PARTENER, situat în incinta AFI PARK 3 – parter de pe Bulevardul Vasile Milea. Cu o paletă largă de servicii de înfrumusețare realizate cu produse profesionale de la branduri de top, Salonul Apollo din București este cea de-a doisprezecea locație ce aparține lanțului Apollo Beauty Salon cu locații în orașe precum Brașov, București, Constanța, Corbeanca, Ploiești sau Sibiu. Zilele trecute a avut loc evenimentul de inaugurare a acestuia, iar momentul a fost un real succes mulțumită tuturor celor prezenți! Echipa Apollo a avut alături personalități pe care le consideră “adevărați ambasadori ai performanței, iubitori ai serviciilor de înfrumusețare premium și oameni dragi ce aleg saloanele Apollo zi de zi”.

Primul care și-a făcut apariția a fost marele fost portar al echipei de fotbal Steaua, și anume, Helmut Duckadam. Îmbrăcat elegant și cu aceeași alură sportivă inconfundabilă, fostul sportiv a venit însoțit de frumoasa lui soție Alexandra. Împreună au ciocnit un pahar de șampanie, au făcut poze și au socializat. 

Helmut Duckadam și Alexandra Duckadam

Prezentatorul Prima Tv Gabriel Coveșeanu, vedeta tv Anca Serea, Bella Santiago și Maria Constantin și-au făcut apariția la eveniment, au încercat serviciile salonului și au primit informații despre toate serviciile disponibile.

Bella Santiago

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments