Tuesday, September 17, 2024
HomeUltima OrăÎn imobiliare, BLACK FRIDAY continuă: TVA de 5% și pachetul de finisaj...

În imobiliare, BLACK FRIDAY continuă: TVA de 5% și pachetul de finisaj gratuit până în decembrie

Cea mai importantă perioadă de readuceri a anului este prezentă și în domeniul imobiliar, în unele cazuri chiar până la finalul lunii noiembrie.

Eight Properties propune un proiect rezidențial premium și este situat la 15 minute de nordul Capitalei, într-o zonă verde, armonioasă, departe de stres și de poluare, dar aproape de București.

În cadrul aceluiași complex, Eight Properties pentru clienții care își doresc să achiziționeze o vilă pot profita în această lună și în decembrie cu TVA 5% la achiziția unei locuințe de până la 140.000 de euro.
Viitorii proprietari vor beneficia și de pachetul de finisaj gratuit, astfel ei vor economisi aproape 9.000 de euro.

Anca Serea și Adi Sînă au făcut și fac mari efoturi pentru familia lor. Din nevoia de spațiu, de confort, aceștia s-au mutat din nou într-o vilă nouă. Spațiul era important mai ales că sunt 9 membri în familie, plus apropiații.

Am trecut de-a lungul timpului printr-o serie de schimbări de apartament, case. Familia a devenit numeroasă și a trebuit să schimbăm vreo trei case până acum. Recent, ne-am mutat într-o locuință nouă, de care suntem foarte mulțumiți și foarte fericiți, cred că este căminul pe care l-am visat. Ce-i drept, am învățat de-a lungul timpului să nu mă leg neapărat de un obiect sau de o idee, pentru că e foarte important să fim fericiți dincolo de locul în care stăm. O casă nu trebuie să aibă multe etaje, pentru că mă gândesc la bătrânețe. Avem nevoie de spații cât mai aproape de natură, de pădure, aer curat, iar Balotești nu este o zonă îndepărtată de București.

Anca Serea

Noi am încercat să dezvoltăm acest concept, să minimalizăm costurile mai ales acum când există o criză la nivel global din perspectiva resurselor și atunci ne-am gândit să venim în sprijinul clientului. Astfel, panourile solare vin din dorința de a fi prietenoși cu natura și de a economisi.

Nadia Deluca, dezvoltator Eight Properties

Proiectul de vile premium beneficiază și de energie alternativă. Noile locuințe au integrate de către dezvoltatori partea de instalație necesară panourilor fotovoltaice.

Eight Cubic Residence

Complexul este dezvoltat în două faze, prima etapă cuprinde 10 duplexuri, 20 de locuințe cu regim de înălțime P+1E, fiecare locuință cu o suprafață de 150 mp, 120 mp suprafață utilă, terenul aferent cu o suprafață de 260mp, grădina în suprafață de 150mp și două locuri de parcare. A doua etapă cuprinde 16 duplexuri, astfel un total de 52 locuințe.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments