Tuesday, September 17, 2024
HomeLifestyleChristmas GALA și strângere de fonduri pentru SOS satelor copiilor

Christmas GALA și strângere de fonduri pentru SOS satelor copiilor

Mâine, 5 decembrie, va avea loc Gala MP KIDS SHINE BRIGHT CHRISTMAS la Teatrul Național din București. Astfel, academia MP Kids Academy celebrează și 2 ani de activitate, o comunitate închegată de peste 150 de copii și reușitele lor.

Copiii înscriși în academie vor susține un spectacol creativ, emoționant, iar invitații se vor bucura de momente de teatru, prezentări de modă, canto, dans cât și surprizele pe care le-au pregătit copiii împreună cu profesorii.

Bianca Păduraru, fondatoarea MP Kids Academy, este, fără doar și poate, unul dintre antreprenorii care prin muncă și pasiune a construit de la zero o academie de copii care au evoluat și au învățat împreună artele vieții. Bianca Păduraru a câștigat două concursuri internaţionale de frumuseţe – Miss Globe International (2013) şi Miss Turism Globe (2018) și de doi ani se ocupă de formarea adolescentelor atât prin educație cât și prin modelling.

Gala MP KIDS SHINE BRIGHT CHRISTMAS

Astfel, în timpul Galei vor fi prezente și persoane publice pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru copiii neajutorați, astfel toți banii se vor duce către Asociația SOS satelor copiilor România.

„Ne dorim să punem un zâmbet strălucitor pe fetele tuturor copiilor, astfel că îi vom avea alături pe cei de la SOS Satele Copiilor cu cea mai nouă campanie – “O vorbă bună” prin care vom aduna fapte și vorbe bune. În România peste 8.000 de copii sunt separați anual de familie și ajung în sistemul de protecție specială. An de an, acești copii trec prin trauma separării, care lasă urme grele și vine cu o avalanșă de gânduri și frici pentru ei. “

MP Kids Academy s-a născut în luna iulie a anului 2020, imediat după terminarea stării de urgenţă şi ridicarea celor mai importante restricţii împotriva răspândirii coronavirului.

Din 1993 peste 450 de copii au primit o familie iubitoare, peste 3.400 de copii și părinții lor își vor continua viața de familie, fără a mai privi înapoi la problemele din trecut, conform datelor strânse de Asociația SOS satelor copiilor din România.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments