Tuesday, September 17, 2024
HomeSportEchipa lui Becali rămâne fără victorie pe Arena Națională. Craiovenii reușesc să...

Echipa lui Becali rămâne fără victorie pe Arena Națională. Craiovenii reușesc să egaleze la finalul meciului

Pe Arena Națională, în fața a 23.427 de spectatori, FCSB și CS Universitatea Craiova au remizat, duminică, 19 februarie, 1-1 (1-0), în derby-ul etapei a 26-a din Liga 1. Roș-albaștrii au controlat partida, dar au fost egalați în minutul 90+1.

Atât gazdele de la FCSB, cât și oaspeții veniți din Bănie au avut parte de susținere numeroasă, iar oltenii au pregătit și o scenografie, cu mesajul: ”O singură iubire, cu veșnic jurământ / Un singur nume, același legământ”.

Și din partea FCSB-ului a fost afișat un mesaj, transmis de jucători printr-un banner cu care au intrat pe teren, pe care scria: ”Nu rasismului”.


Echipa lui Leo Strizu și Mihai Pintilii a deschis scortul în secunda 58. Coman a bătut un corner, Iulian Cristea a reluat cu capul, portarul Laurențiu Popescu a scos de sub bară, însă francezul Malcom Edjouma a fost pe fază și a reușit al patrulea său gol în ultimele 3 meciuri.

În partea secundă, FCSB a controlat jocul, dar a scăpat victoria din mână în prelungiri. Tot după o lovitură de colt, atacantul, Elvir Koljici a trimis o lovitură de cap, mingea a fost deviată de Cristea și l-a păcălit pe Târnovanu, ieșit hazardat din poartă.

În aceeași etapă, într-un meci disputat sâmbătă, Farul a trecut de Petrolul (2-0). Duminică, CFR Cluj a dispus de FC Argeș (3-1). În clasament, conduce Farul (55 de puncte), urmată de CFR Cluj (53), FCSB (48), Rapid (46), CS U Craiova, (45) și Sepsi (37). Primele șase clasate acced în play-off cu punctaj înjumătățit.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments