Tuesday, September 17, 2024
HomeLifestyleFestivalul care ocupă locul 3 în lume, UNTOLD, anunță programul complet pentru...

Festivalul care ocupă locul 3 în lume, UNTOLD, anunță programul complet pentru cea de-a 9 a ediție

Pregătește-te pentru o experiență de neegalat, deoarece UNTOLD Festival își dezvăluie gama completă pentru cea de-a 9-a ediție foarte așteptată!
Votat pe locul 3 în clasamentul oficial Top 100 Festivals, UNTOLD se pregătește ca în perioada 8-11 august să își redeschidă porțile universului magic pentru fani și pentru cei peste 250 de artiști naționali și internaționali.

Anunț important pentru oamenii care pășesc la festival.
Brățara care asigură accesul la eveniment, poate ajunge direct la tine acasă, folosind opțiunea de livrare. 
,,Magia UNTOLD vine mai aproape de tine dacă skip the line la festival și îți comanzi acasă brățara ta. Dacă ai abonament de 4 zile General Acces sau VIP, poți comanda brățara ta de festival folosind opțiunea delivery by Sameday direct în My Wallet din contul tău de pe site.  Cum ai făcut deja check-in-ul online, poți opta ca brățara să îți vină la o adresă anume, acasă, birou, prieteni, sau la orice easybox Sameday din țară,” au transmis reprezentanții Untold.

Untold 2024 oferă un lineup impresionant în care sunt incluși DJ de top la nivel global: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, Purple Disco Machine, pe lâng mulți alții.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments