Thursday, September 19, 2024
HomeSportScor dramatic, două goluri în 60 de secunde în derby-ul FCSB -...

Scor dramatic, două goluri în 60 de secunde în derby-ul FCSB – Farul. Echipa care a întors rezultatul în prelungiri

Farul Constanţa a învins-o spectaculos pe FCSB, cu scorul de 3-2 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii de fotbal, după două goluri marcate în minutele adiţionale.

Vicecampioana României a deschis scorul în minutul 47, prin Cordea, care a fructificat pasa lui Florinel Coman. Farul a egalat în minutul 56, dintr-o lovitură liberă executată de Alibec.

După numai două minute, arbitrul Horaţiu Feşnic a cordat penalti la duelul dintre Cordea şi M. Popescu, iar Compagno a transformat, aducându-le în avantaj pe gazde. În minutul 71 Octavian Popescu a înscris, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, din cauza unei poziţii de ofsaid.

În minutul 90 Dawa a fost eliminat pentru fault din poziţie de ultim apărător şi meciul s-a schimbat total. Constănţenii au înscris de două ori în numai două minute, prin autogolul lui Omrani şi prin şutul lui Borza, în minutele 90+4 şi 90+6, iar Farul a revenit pe primul loc în clasament.

Suporterii au venit în număr mare la meci, deși afară începuse să ningă și erau -2 grade. Peste 10 mii de spectatori au fost prezenți la meci.

Farul Constanța revine pentru moment pe primul loc cu 48 de puncte, cu unul peste CFR Cluj, în timp ce FCSB rămâne pe locul al patrulea, cu 41 de puncte.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments