Thursday, September 19, 2024
HomeSportAllianz-Țiriac și Fundația Țiriac a organizat prima competiție internațională de hochei...

Allianz-Țiriac și Fundația Țiriac a organizat prima competiție internațională de hochei pentru juniori din România

Competiția a adus pe gheața patinoarului peste 200 de hocheiști juniori, băieți și fete, care și-au demonstra abilitățile sportive în joc. Tinerii au dat totul pe gheață, iar cei mai buni au fost premiați.

Turneul de hochei Allianz-Tiriac International Trophy și-a desemnat câștigătorii în cadrul primei ediții a competiției. Echipele Fundația Olimpica Romana (U6), Triumf-Steaua Bucuresti (U8), HK Poprad (U10) și HK Poprad (U12) au adjudecat trofeele. Cele patru echipe învingătoare au fost recompensate cu câte un voucher valoric prin intermediul căruia membrii săi își vor putea achiziționa echipamente sportive.

Această competiție reprezintă un moment extraordinar pentru hocheiul românesc și pentru juniorii participanți. Este un eveniment sportiv de amploare, extrem de așteptat de echipele participante. Aducem pe gheață copii talentați care au muncit mult pentru a ajunge la un turneu internațional, iar experiența dobândită în cadrul competițiilor cu siguranță îi va ajuta să devină mai buni. Aceasta va fi prima ediție a turneului, dar cu siguranță vom continua să îl organizăm și în anii viitori, pentru că oferă încredere hocheiului românesc.

Ion Țiriac

Allianz-Țiriac iubește sportul, iar performanța și susținerea ei sunt în ADN-ul nostru. Investim în sport și în copiii talentați și ambițioși pentru că ei sunt România de mâine. Prin ei avem șansa de a construi un viitor mai bun, mai sănătos, mai incluziv, mai asigurat. Nu putem rata șansa ca alături de Fundația Țiriac, de care ne leagă valori și aspirații comune, să fim pionieri în organizarea unui turneu de hochei internațional în România. Le urăm succes tuturor copiilor!

Virgil Șoncutean, CEO al Allianz-Țiriac Asigurări

Prezent la competiții a fost și primarul orașului Otopeni, Constantin-Silviu Gheorghe, care a felicitat atât tinerii jucatori, cât și părinții.

Constantin-Silviu Gheorghe, primarul orașului Otopeni

Este o competiție internațională care promovează imaginea sportului românesc, nu numai la noi aici în România, doar prin faptul că sunt prezente și alte delegații din Europa. Această competiție evidențiază munca acestor copii deosebiți, dar și munca părinților.

Constantin-Silviu Gheorghe, primarul orașului Otopeni

La categoria de vârstă U6 au evoluat echipele: Olimpia Ploiești, Husky București, Triumf-Steaua București, și echipele susținute de Fundația Țiriac: Simona Halep, Skoda și Fundația Olimpică Română. Pentru copiii din Fundația Olimpică Română acesta a fost primul meci oficial la care au participat, și de asemenea, primul turneu câștigat.

Categoria de vârstă U8 a fost reprezentată de echipele Hockey Club NSA, Jegesmedvék, Olimpia Ploiești, Husky-București, Triumf-Steaua București și Allianz-Țiriac.

La categoria de vârstă U10 au concurat următoarele echipe: HK Poprad, Hockey Club NSA, Olimpia Ploiești, Husky-București, Triumf-Steaua București și Dedeman.

Echipele încadrate la categoria de vârstă U12 au fost: HK Poprad, Hockey Club NSA, Dunărea Galați, Olimpia Ploiești, Triumf-Steaua și Allianz-Țiriac.

Premiile competiției au fost acordate în cadrul festivității de premiere de Marilena Bârliga, Director Market Management și Comunicare, Allianz-Țiriac, Constantin-Silviu Gheorghe, Primarul orașului Otopeni, Eduard Pană, Directorul sportiv al Fundației Țiriac și Alexandru Hălăucă, Președintele Federației Române de Hochei pe Gheață.

Turneul Allianz-Țiriac International Trophy este la prima ediție și este organiza de Fundația Țiriac și Allianz-Țiriac, reprezentantul în România al celui mai valoros brand de asigurări din lume.

Jucatori juniori de hochei

Accesul publicului la eveniment a fost gratuit, turneul bucurându-se în tribune de spectatori și susținători ai celor 24 de echipe înscrise în competiție.

Patinoarul Allianz-Țiriac Arena este singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei. Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanțe.

Turneul Allianz-Tiriac International Trophy s-a desfășurat în perioada 17-19 iunie la Patinoarul Allianz-Tiriac Arena și a fost organizat de Fundația Tiriac și Allianz – Țiriac Asigurări

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments