Thursday, September 19, 2024
HomeUltima OrăCum arată PASAJUL UNIRII și când va fi gata? Internauții amuzați de...

Cum arată PASAJUL UNIRII și când va fi gata? Internauții amuzați de lucrările făcute

Zeci de șoferi s-au plâns zilnic de ambuteiajele din zona fierbinte a Capitalei. Pasajul Unirii, care a fost închis pe 20 iunie pentru reparații, urmează să fie redeschis cel mai probabil săptămâna viitoare.

Circulația va fi reluată, luni, 5 septembrie, în prima zi de școală, a spus primarul Băluță, iar desenele sunt un mesaj de bun venit pentru elevi. Oamenii au făcut mai mult amuzament pe rețelele de socializare după ce au apărut primele imagini cu elementele de decor. Pe pereții pasajului Unirii au fost puși fluturași, care sunt „o marcă” a sectorului 4 al Capitalei.

Lucrari la Pasajul Unirii

“Încă puțin și vom circula în siguranță prin Pasajul Unirii!” a declarat primarul sectorului 4, Daniel Băluță

Primarul Băluță spunea la începutul verii că expertiza realizată în 2017 arată că planşeul din zona Unirii este la nivelul patru din cinci de risc.

Pasajul Unirii a fost construit în anii 1986-1987, are o lungime de aproximativ 800 de metri, o lăţime de 14 metri, două benzi de circulaţie pe fiecare sens şi este tranzitat zilnic de peste 60.000 de maşini. Planşeul de la Pasajul Unirii a fost realizat în anii 70.

Construcţia din beton acoperă râul Dâmboviţa pe lăţimea de 32 de metri şi pe lungimea de 360 de metri, de la strada Căldărari până la pasajul subteran Unirii.

Printre defectele şi degradările planşeului se numără: armături fără strat de acoperire; infiltraţii produse de lipsa sau deteriorarea hidroizolaţiei; degradări ale căii pe pod şi ale trotuarelor; fisuri şi crăpături, din contracţie; deteriorări serioase ale betonului; lipsa pantelor de scurgere a apelor pe pod.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments