Thursday, September 19, 2024
HomeLifestyleDaniel Craig primește aceeași onoare ca eroul James Bond

Daniel Craig primește aceeași onoare ca eroul James Bond

Craig a fost numit Companion al Ordinul Sfântul Mihail și Sfântul Gheorghe, aceeași onoare deținută de faimosul personaj al lui Ian Fleming, de către Prințesa Regală la Castelul Windsor, marți dimineață.

„Te așeptam…”, a scris contul oficial al Familiei Regale într-o postare pe Twitter, însoțită de o fotografie cu Prințesa Anna și Daniel Craig la momentul acordării înaltei distincții britanice.

Actorul Daniel Craig a primit aceeași onoare ca și personajul său James Bond, după ce a primit un CMG pentru servicii de film și teatru.
Craig a fost numit însoțitor al Ordinului Sfântul Mihail și Sfântul Gheorghe de către Prințesa Regală la Castelul Windsor marți dimineață, aceeași onoare deținută de personajul lui Ian Fleming.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani a jucat în ultimele cinci filme Bond, apărând pentru prima dată ca 007 în Casino Royale în 2006 și încheindu-și cursa cu No Time To Die în 2021.

Daniel Craig

Craig a apărut și în Knives Out (2019) alături de Chris Evans, Ana de Armas și Jamie Lee Curtis. El va reveni în continuarea filmului, care urmează să aibă premiera la sfârșitul lunii viitoare.

De asemenea, a primit onoruri marți și regizorul, producătorul și scenaristul de film Paul Greengrass, care a regizat mai multe blockbuster de la Hollywood, inclusiv trei dintre filmele francizei Bourne și Captain Phillips (2013).

Paul Greengrass obține un CBE (Comandant al Ordinului Imperiului Britanic)

Dame Emily Lawson va fi, de asemenea, recunoscută pentru serviciile oferite NHS, în special în timpul pandemiei de COVID-19, după ce a condus schema de lansare a vaccinurilor în Marea Britanie.

Dame Emily Lawson după ce a fost numită Dame Commander (Andrew Matthews/PA)

Dansatorul de stradă și personalitatea TV Ashley Banjo va primi un MBE pentru serviciile de dans după ce a devenit faimă în urma câștigării trupei sale de dans Diversity’s Britain’s Got Talent în 2009 împotriva Susan Boyle.

Între timp, de șase ori campion mondial de triatlon Jonny Brownlee, cel mai tânăr dintre frații Brownlee, va primi și un MBE alături de James Guy, înotător de două ori medaliat de aur la Tokyo 2020.

Antrenorul de tenis Louis Cayer va primi un MBE pentru serviciile sale în domeniul sportului. De asemenea, este consilier senior de performanță pentru Lawn Tennis Association și a lucrat intens cu jucători de dublu masculin, inclusiv Jamie Murray, precum și Emma Răducanu.

Louis Cayer după ce a fost numit MBE (Membru al Ordinului Imperiului Britanic) de către Prințesa Regală (Andrew Matthews/PA)
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments