Thursday, September 19, 2024
HomeSportPatinoarul Allianz-Țiriac Arena găzduiește competiția internațională de patinaj artistic “Crystal Skate”, ediția...

Patinoarul Allianz-Țiriac Arena găzduiește competiția internațională de patinaj artistic “Crystal Skate”, ediția a 20-a

În perioada 27-29 octombrie 2022, Patinoarul Allianz-Țiriac Arena găzduiește ediția a 20-a a competiției internaționale de patinaj artistic “Crystal Skate”, organizată de Asociația Municipală de Patinaj București. Concursul reprezintă un eveniment de o mare avengură pentru patinajul internațional, aducând pe gheață peste 100 de sportivi din 15 țări.

Evenimentul va începe în ziua de joi cu antrenamentele oficiale pentru fiecare categorie de vârstă.

Competiția de patinaj va debuta în ziua de 28 octombrie, cu două sesiuni de patinaj, ce se vor desfășura în intervalul orar 08:00-13:00, respectiv 16:00-22:00. În prima sesiune vor concura copiii, în timp ce în cea de-a doua sesiune, vor participa juniorii și seniorii.
În ziua de sâmbătă, 29 octombrie, va fi organizată o singură sesiune competițională, care se va desfășura în intervalul orar 15:00-22:00 și va aduce pe gheață concurenții de la categoriile juniori și seniori.

Evenimentul sportiv reunește pe gheața patinoarului peste 100 de concurenți din 15 țări: Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Finlanda, Franța, Grecia, Marea Britanie, Italia, Israel, Lituania, România, Ucraina, Slovacia și Slovenia.

Concursul de patinaj este adresat ambelor sexe de la următoarele categorii: Novici, Juniori și Seniori, iar la sfârșit, toți participanții vor fi premiați cu diplome, în timp ce cei mai buni trei patinatori de la fiecare categorie vor fi recompensați cu medalii.

Ediția a 20-a a competiției internaționale de patinaj artistic “Crystal Skate”, susținută pe gheața Patinoarului Allianz-Tiriac Arena, beneficiază de jurizare la cel mai înalt nivel, echipa de jurați fiind compusă din reprezentanți ai patinajului artistic din cele 15 țări participante.

Concursul este organizat de Asociația Municipală de Patinaj București, în parteneriat cu Federația Română de Patinaj, în conformitate cu regulile Uniunii Internaționale a Patinajului (ISU).

Pe toată durata competiției, publicul va avea acces gratuit, fiind invitat să-i susțină pe participanți din tribunele Patinoarului Allianz-Țiriac Arena situat în Otopeni, Drumul Gării Odăi, numărul 7.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments