Thursday, September 19, 2024
HomeLifestyleElisabetta Franchi și colecția capsulă destinată special pentru protecția animalelor. Gest de...

Elisabetta Franchi și colecția capsulă destinată special pentru protecția animalelor. Gest de solidaritate făcut de Fundația designerului italian

Milioane de animale sunt folosite și ucise în numele progresului în fiecare an.
Fundația Elisabetta Franchi Onlus, concepută de stilistul și antreprenorul Elisabetta Franchi pentru a proteja drepturile animalelor și pentru a-i sprijini pe cei care se angajează în protecția acestora, lansează o nouă inițiativă de solidaritate. O colecția capsulă care este alcătuită dintr-un tricou și un model de hanorac care își propune să întărească conceptul de „a da voce celor care nu au”.

ATENȚIE! IMAGINI CU UN IMPACT PUTERNIC!

În fiecare zi, sunt lăsate să moară zeci de animale de oamenii care fără un pic de remușcarea îi lasă abandonați pe unde apucă sau îi supun la chinui greu de imaginat. Fundația Elisabettei Franchi se ocupă de adoptarea și strângerea de fonduri pentru caninii lăsați la voia întâmplării. Dovadă este și acest canin lăsat să lupte pentru a supraviețui. Pe lângă Fundație mai sunt și alte asociații care vin în sprijinul acestui câine pentru a-l salva.

Colecția capsulă destinată special pentru protecția animalelor

Hainele pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al Elisabettei Franchi și în magazinele brandului din Italia și din Paris, cu mărimi disponibile de la 38 la 46. Cei care aleg unul dintre cele două produse primesc un shopper în ediție limitată cu model monogramă în două culori. Prețul unui tricou este de 110 de dolari, iar hanoracul 150 de dolari.

Fundația Elisabetta Franchi

Toate încasările sunt donate Fundației pentru apărarea animalelor cele mai nevoiașe prin donarea de hrană, ajutor în cererile de adopție, lupta împotriva maltratării și abandonului și strângerea de fonduri pentru asistență veterinară.

În mișcarea pentru drepturile animalelor, brandul Elisabetta Franchi, fără cruelty-free și fără blana. Astfel, se folosește o etichetă pentru produse sau activități care nu dăunează sau ucid animalele oriunde în lume.

Experimentele pe animale ale Uniunii Europene

  • Cel mai recent raport oficial al Comisiei Europene arată că 10,9 milioane de experimente au fost efectuate pe animale în întreaga UE în 2017.
  • Alte 12,6 milioane de animale au fost crescute și ucise, dar nu au fost folosite în experimente. Aceasta înseamnă că în 2017, un total de 23,5 milioane de animale au fost ucise în scopuri științifice în UE.
  • În ciuda cererii publice crescute pentru o reducere a cercetării pe animale, au existat puține schimbări de la publicarea raportului anterior (11,5 milioane de animale utilizate în 2011).
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments