Thursday, September 19, 2024
HomeSportCupa Mondială din Qatar 2022: Președintele SUA Joe Biden a dat un...

Cupa Mondială din Qatar 2022: Președintele SUA Joe Biden a dat un telefon special jucătorilor înainte de meciul USMNT vs Wales. „Să-i șocheze pe toți”

Președintele Joe Biden a îndemnat echipa SUA să ignore clasamentul FIFA și să meargă spre glorie în Qatar, cerând jucătorilor „să-i șocheze pe toți”.

Echipa națională masculină a Statelor Unite se pregătește astăzi, 21 noiembrie 2022, pentru deschiderea Cupei Mondiale împotriva Țării Galilor, pe stadionul Ahmad bin Ali din Al Rayyan, Qatar.
În weekend echipa a primit un mesaj special de încurajare din partea președintelui Joe Biden.
Cel de-al 46-lea președinte al Statelor Unite a sunat vineri seara pe antrenorul Gregg Berhalter și echipa, la aproximativ 23:30, ora locală, deoarece se aflau în ceea ce părea a fi o cameră mare la hotelul lor din Qatar. 
Președintele Biden a glumit cu echipa înainte de a le spune să dea totul și de a afirma că țara îi sprijină în totalitatea.

„Antrenor, pune-mă pe mine, sunt gata să joc”, a glumit Biden. 

„Știu că ești cel defavorizat, dar o să-ți spun ce, omule, ai în echipa ta pe unii dintre cei mai buni jucători din lume. Reprezinți această țară și știu că dați tot. Așa că hai să-i șocăm pe toți. ” le-a spus Biden jucătorilor americani în timpul unui apel telefonic din biroul său de la Casa Albă.

„Continuați să aveți încredere unul în celălalt, jucați pentru voi, familiile voastre și colegii voștri – toată țara vă sprijină”, a spus el.

Postarea cu președintele Biden a strâns peste 1 milion de vizualizări, iar internauții nu au ezita să lase în comentarii mesaje de susținere pentru echipă sau să se amuze pe seama videoclipului.

Americanii sunt în Grupa B, alături de Anglia și Iran, iar SUA fac prima lor apariție la o Cupă Mondială din 2018.

Programul Cupei Mondiale USMNT

Luni, 21 noiembrie: împotriva Țării Galilor, 14:00 ET (ora 21:00 EET) Vineri, 25 noiembrie: împotriva Angliei, 14:00 ET Marți, 29 noiembrie: împotriva Iranului, ora 14:00 ET

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitate -

Most Popular

Recent Comments